Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Cobra652 #172264 üzenetére

    De most nem??! Nevetséges. Itt a 4k-k meg a 60 fps-ek meg a hdr-ek idején egy olyan cím, amit félholtra savaztak mert technikailag egy nulla volt (most a negyedik részre gondolok)... kiad egy ilyet. Kb. mintha azt mondanák, hogy "Ha nem tetszik ne játssz vele... majd a fanok úgyis megveszik", vagy... "nekünk így is jó".

    Nagyon haragszom erre a szériára, mert szeretnék Fallout -ozni. De tényleg... De az, hogy megvettem az F4-et két évvel a megjelenés után (gondolván, hogy reszeltek rajta) és ez még mindig egy recegő, ronda, bughalmaz volt... azért az felháborító. Kapott Pro patch-et...amitől sz*rabbul fut, mint nélküle. :D A stabil (nagyjából)30 fps-t egyedül akkor képes tartani, ha az 1.00-ás változattal játszol úgy, hogy Pro-n be van kapcsolva a boost mode.
    Gyakorlatilag az első normális küldetésnél, ahol a városban támadnak valami...nemtom...banditák, már ott beesett egy enemy a lépcsőbe és újra kellett indítanom a dolgot.

    Az, hogy állejtő látványvilágot hoz már több ow játék is.... és egy ilyen nagy múltú cím képes az ember tenyeérbe sz*rni az felháborító...

    De ez persze az én véleményem a saját tapasztalataim alapján. Aztán a fan-ok megvédhetik felőlem...

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák