Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz seniman #180167 üzenetére

    Ahhh, ha már témánál vagyunk (#theresnogamesforxbox). Karácsonyra kapott a gyerek egy PS4-et, az obligát Uncharted sorozattal, meg HZD-vel. Uncharted Collectionből az U1, már kész, U2-vel is gyorsan halad, mondjuk direkt lemezen vettem mindent, talán sikerül minimális bukóval meg is szabadulnom tőlük, ha kész lesznek. Úgy tippre január közepéig kitart a dolog, szerencsére ezzel párhuzamosan ott az új Tomb Raider, illetve a Far Cry 5, és a felújított Far Cry 3 neki XOX-en, előbbi kettőnek kb a harmadánál van, az FC3 lassan kész. FC4, FC Primal már kész, ahogy a két korábbi Tomb Raider is, Skyrim annyira nem fogta meg, Witcher 3 semennyire sem. 13 éves, de az eddigi playlistje alapján 16-os játékok jöhetnek. GTA szerencsére megintcsak nem érdekelte, RDR2-t majd még próbálja szerintem, de egyelőre drágállom, másrészt azt úgyis XOX-re veszem. Fallout megint kilőve, valamelyik Borderlands-szel még bepróbálkozom nála, úgyis megvan mind boxra. Nyitott világok, meg a túlélőszimulátorok amúgy bejönnek neki, ARK nagy kedvenc volt, amíg a bétát lehetett csak offline játszani, az online játéktól hamar elvették a kedvét. Minecraftra már ráunt, LEGO játékokból már kinőtt. Vagy fordítva.

    The Last Guardianon gondolkoztam még, esetleg Last of Us-on, de tartok tőle, hogy az neki kicsit korai (túl komoly) lenne még (Life is Strange-et játszotta egy darabig, de aztán inkább hagyta). OK, God of War, de gondolom ez is olyan, hogy vagy beszippant a sztori, vagy nem, egy próbát talán megér, majd próbálunk valamelyik osztálytárstól kölcsönkérni egy lemezt.

    Szóval ez eddig 5 exkluzív cím (Uncharted, HZD, Last Guardian, The Last of US, God of War), van még valami 'kihagyhatatlan'?

    Szerk.: Jó, tudom, biztos van egy ötoldalas lista redditen csupa PS-exkluzív címmel, de valami olyan, ami a fentiek alapján érdekes is lehet...

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák