Új hozzászólás Aktív témák

  • Droughert

    tag

    válasz Wlac #190187 üzenetére

    "Egyébként ezt az Anthem bant én sem értem. Ha egy ládának nagyobb a drop rate-je, kit érdekel?"-Mert nem erről van szó.
    Itt egy post másik fórumról:"Gladd par oras bannt kapott ami warnra lett allitva pont mint a Streamer House embereknel(persze o meg mindigg a bann-t allitja mert ez jot tesz a csatornanak most.). Illerve mar ott megy a kamu, hogy miert kapta mivel ket dolgott is csinalt amiert kaphatta.
    1, Stronghold relog a boss kill utan igy ujra olheto a boss es a garantalt MW jon.
    2, Contract alatt az utolso enemy utan relog es a garantalt MW szinten jon.
    Sot ezeket eloben kozvetitette ami megnagyobb baj. Csak ezek a streamerek azt hiszik a szabalyok folott allnak es nemgond ha ok csinaljak.
    Amugy meg az, hogy pve vagy pvp game es egyszerre hany emberre van kihatassal nem kell, hogy befolyasolja a szabalyok megszegesenek az elbiralasat. Ugyan ugy exploiting es erosen ki kell oket gyomlalni. Benne vannak ezek a dolgok az EULA-ban es a TOS-ban. En orulok annak ha egy ceg rendesen zero toleranciabal kezeli ezt mert igy kevesebb a csalo a jatekban.

    Amugy a sracnak eddig joval kevesebb kovetoje volt (50k kornyeke remlik nekem meg par nappal ezelotrol) amiota megcsinalt a a clickbait videot azota majdnem a duplajara nott ez. Nem veletlenul csinalta ezt a dramat mert ezekbol konnyu nezot vagy feliratkozott szerezni.Sot a nezetsegi szama is joval alacsonyabb volt durvan 25k-50k kozott mozgott neki. Szovla ja nagyon megerte ez a mu drama neki mert eleg penzt termelt be es szerzett eleg uj feliratkozott is."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák