Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz InterFox #19223 üzenetére

    szia
    Leírom,h legyen ilyen is.
    Ha az ember átlag játékos és nem arra hajt h mindene 1xre fent legyen a gépen,hanem kijátszás után képes legyalulni a game-et ,akkor Én azt vallom,h bőven elég.
    kb10-20 játékra elegendő (nagy és pici cím vegyesen), így akkor minek is kellene a nagyobb??
    (mást 1enlőre nem játszik le,nameg filmet-zenét stb Én spec nem ezen fogok tárolni-nézni amúgy sem.És aki okos az kíméli a gépet ilyenektől,mert nextgent tesztelői változat még a miénk . ;) )

    Számomra 1etlen ok van amiért ki fogom toszni és cserélem majd,de az az "5400 rpm" es mivoltából fakad és nem a helyhiány lesz.
    sztem tudna ez picit gyorsabb is lenni,ha "7200 rpm" lenne benne.( vg +1 e téren,de csak a tempó miatt ) Hybridet technikailag butaság bele rakni,mert az a 4gb ssd kevés a rendszerre és több játékot futtatva sztem hamar ki is fekszik majd benne. SSD párti vok,de ez ide nem kell hibridben. A 256osom meg a PS3 ban jelenleg még nagyobb hasznot hoz,így ide nem kerül át egy ideig ,de majd fog. És igen nekem elég is lesz az az kb 1-2 nagy játék és egyéb pici rajta 1szerre majd gyalulom,mert az ssd is jobban "bírja még" ha MLC-s ;)

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák