Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    na én is a story végére értem, mondjuk én közben megcsináltam minden mellékküldetést. Leszámítva azt a sajnálatos tényt, hogy slimen sajnos nem fut jól ami akármennyire is bagatelizáljuk egy sony exclusive címtől szégyen és megbocsáthatatlan sajnos, de ez a játék kibebaxott jó.

    Az elején felhozott "hülyeségek" a végére már teljesen eltörpülnek, vagy mint a benzin probléma szinte eltűnik, ezeket észre se veszi az ember játék közben. A hangulat parádés, a grafika gyönyörű és teljesen részletes a táborok házak átkutatása nekem még a végén se volt unalmas. (mondjuk 3 kedvenc sorozatomból egyik a walking dead ami zombi és zombilike az jöhet kivéve ha nagyon komolytalan, a másik a sons)

    A map nagyon nagy de talán kétszer használtam a gyorsutazást, annyira élvezetes lesz a motorozás némi fejlesztés után (hátha még nem is szaggatott volna mint állat)

    A freakerek teljesen jók, a hordák meg szenzációsak, pláne ahol tereptárgyak is vannak amiket lehet használni (amíg vki nem próbálta ezt attól már véleményt a játékról nem fogadok el ;] )

    Az emberek tényleg hülyék és vannak "váratlan" helyzetek amit nem kezeltek. Egyik bandita guggolt mellette álltam és azt mondogatta zseblámpát lát.. :D de ennél többet nem csinált.

    Az open world és a scripelt küldik azért eredményeznek kicsit furcsa helyzeteket de ezek semmiféle hatással nincsenek a játékélményre szóval nem érdekelt már.

    Időjárás is szenzációs nagyon adja a hangulatot.

    Annyira túlélős legalábbis normálon. Benzin, lőszer mindig van persze kifogyhat ha nem figyel az ember, de nagyon nem kell meggondolni kit lősz le. Pláne a közepétől. A végén meg amúgy is terminátorok leszünk de lehet hardon nem szóval aki tovább akar játszani és szereti a kihívást az hardon kezdjen neki.

    A küldetések nagyon jók, a sztori is rendben van, nem egy nagyon bonyolult nyilván meg sejti az ember mi lehet egy ilyennek a vége, de azért nem egyértelmű. A mellékküldetésekben vannak sémák de el se tudom képzelni hogyan lehetne az hogy ne hasonlóak legyenek, de én ezeket se untam, meg simán meg lehet csinálni pár módon, a topicban is vagyunk páran akik teljesen eltérő módon csinálják, én pl ijpuskát soha, távcsövest nagyon ritkák használok, én jobban hiszek a tömegoszlatásban :D Mindenki megtalálja amit szeret (mondjuk a hordához az ijpuska kevés lesz :P :D )

    Tényleg nagy üröm van sajnos az örömben, nem tudom ez a generáció hattyúdala vagy a készítők nem voltak a helyzet magaslatán, de nagyon beletették magukat az látszik. :R :C

    Nagyon kíváncsi leszek egy ilyen játékra a következő generáción.

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák