Új hozzászólás Aktív témák

  • james001

    veterán

    Apropó remastered,megvettem tegnap a Burnout Paradise Remastered-et,mert már régóta akartam,és bár nem a legjobb Burnout rész,mégis sok szép emlék fűz hozzá,mert PS3-on játszottam vele még anno és igazán addiktív és szórakoztató volt.
    Viszont az baromi idegesítő,és nem is emlékeztem hogy ilyet nem lehet,hogy a térképen nincs saját helymegjelölő megadásának a lehetősége,és néha azért jól jönne. Plusz,az nem olyan frusztráló hogy nyitott az egész térkép verseny közben is és arra mehetsz amerre akarsz,de az már igen hogyha véletlenül rossz felé mész vagy "beakadsz",akkor nem tudod újrakezdeni az egészet.
    Ééés akkor még ez is:

    Ezeket csak azért írom,mert ott van a nevében hogy "remastered",és ezeket azért javíthatták volna. Mert tudom elvileg ennek csak az a lényege hogy "szebb grafikájú legyen" és hogy az is elérhesse a játékot aki esetleg nem játszott vele előző generáción,de simán belenyúlhattak volna ezeket kijavítani. Mondjuk igazából elég csak azt nézni hogy EA... És akkor minden világos,de azért na legalább valamit foglalkozhattak is volna vele.
    Egyébként remek játék,igazi Burnout feeling,csak nyitott világgal,de még mindig a Burnout 3 és a Burnout Revenge a favorit számomra. :K

    "The stars have died and the heavens go up in flames"

Új hozzászólás Aktív témák