Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Ambivalens érzéseim vannak.
    Végeztem a Days Gone csodával és mihez is fordulhatnék a játékok között?
    Ott árválkodott megannyi, aztán a Deus Ex: Mankind Divided mellett döntöttem. És tényleg nem tudom mit érezzek a játékkal kapcsolatban. Nincs se nem hű, se nem há, de még mehh sem.
    Csak úgy, oké.
    A harcrendszer alapján azt hittem vmi COD klónhoz van szerencsém, aztán kiderült lehet, sőt, ajánlott is lopakodni, de amikor hegyekben állnak az ellenfelek és a skilljeid is gyengék még, akkor csak a darálás marad.
    3 éves játék, dőreség lenne a grafikát hibaként felróni egy GOW, vagy RDR2 után, de igazából meg is állja a helyét. Vhogy viszont az összhatás nem érte még el azt a szintet, ami alapján annyira akarnék vele játszani és elvonási tünetek alakultak volna ki.

    Fura a hackelés, nem ismerem az előzményeket, igaz ezt egy 12 perces videóban megnézhettem a játék elején.A skillek is furák, aztán lehet csak az van, hogy türelmesnek kéne lennem, mert tanulni kellene a játékot, de egyelőre a Days Gone után nyűgös vagyok, mert nem kapok meg azt egy játéktól, amiről azt hiszem, hogy alapnak kéne lennie.

    De maradok és kap tőlem egy esélyt, mert igazság szerint nem rossz, csak nem érzem most kiemelkedőnek, ha annak idején nagy durranás is volt.
    Bár a Last of us még ennél is öregebb.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák