Új hozzászólás Aktív témák

  • torik

    senior tag

    válasz lazioforever #203077 üzenetére

    Örülök hogy neked tetszett, nekem a hangulat jött át igazán, de a sztori két helyen is szörnyen sántított ami nekem végül tönkre vágta az egészet amikor a végére értem.

    Első körben a főszereplő amikor az esőben tér magához vagy kétszer, kezében az origamival,az nem vezetett sehová. eleinte próbáltam összerakni a képet, mi felett siklottam el ami radar alatt elcsúszott volna, de nem tudtam rájönni :D utánanéztem neten és kiderült hogy ez a rész egy olyan természetfeletti szál kezdete volt amire már nem futotta a büdzsé hogy végigvigyék, de bennhagyták hogy tolja ki a játékidőt, így az elején megkezdenek valamit amiről a játék közepe/vége felé úgy tesznek mintha nem is lett volna :D ez azért elég gáz volt.

    Ezt még lehet igazából költségvetésre fogni, de azt hogy Scott egész végig maga után nyomoz szerintem egy full gáz húzás volt :D amikor nyomozol vele (meg bárkivel) ugye fel lehet hozni egy menüt és meghallgatni hogy miről mit gondol. Na most Scott-nál, aki ugye a gyilkos egész végig, miért filozofálna magáról?

    "Hmm...ki lehet a gyilkos? Ja tényleg, mindig elfelejtem" <- és ehhez kapcsolódik egyébként az a természetfeletti szál amit végül kivágtak.
    Nekem a Fahrenheit annak idején nagyon bejött, de itt szvsz nagyon érződött annak a bizonyos valaminek a hiánya. Ha nem nyesték volna le a projektből azt amit, egész biztos összeállt volna egy korrekt sztori, összekötötte volna az elvarratlan szálakat de így a történet nekem szörnyen kiábrándító volt.

    All that and a bag of chips

Új hozzászólás Aktív témák