Új hozzászólás Aktív témák

  • pomk

    őstag

    Mivel a Detroit Become Human fórum elég passzív, így ide írok pár sort. 😊
    Tegnap este befejeztem az első végig játszásom és felmerült bennem egy kérdés, amire nem nagyon találtam választ más fórumokon. Ahogy Connor-al egyre közelebb kerültem a „Software instability” státuszhoz, ami feltételezem a Deviant státuszhoz is közelebb vitt, a jobb felső sarokban mindig megjelent egy kék, felfelé mutató nyíl ami a növekedést mutatta, ill. az alatt és felett 1-1 szöveg töredék. Minden egyes növekedéssel a szöveg hossza és „tisztasága” nőtt, de nem jutottam el addig, hogy teljes legyen. Mire utal ez a szöveg? Mi a teljes szöveg?
    Még egy kérdés. Amikor Connor a rendőrségen lement a bizonyíték raktárba és a végén a szipogós rendőrpalánta rajta kapta, a dulakodásban elvesztettem Őt. A következő játék kezdéskor Chloe a kezdő képernyőn halálra rémült arccal közölte, hogy software instability-t érez és hogy nagyon kér ne folytassam onnan ahol abbahagytam… Sokat gondolkodtam, de végül nem folytattam, hanem a No-ra nyomtam. A következő kép, hogy Connor egy kötöttsapkás betörő… Mi? Ez most hogy? Most akkor meghalt vagy nem? Vagy hogy lett belőle kötöttsapkás? És honnan jött a másik Connor akivel a Cyberlife-ban találkoztam?
    Nem biztos, hogy újrakezdem még egyszer, ezért megkérdezem: Mi lett volna, ha az igen-t választom amikor Chloe kérte?

    És egy utolsó: az rA9 jól értem, hogy csak egy nem létező, kitalált vallási hiedelem a deviant androidok körében akihez foházkodni tudnak? Vagy ez Markus akar lenni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák