Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    Írok pár sort a GRIP című árkád versenyzős játékról.

    A játék koncepciója a gyerekkoromat idézi. Anno nem engedhettük meg magunknak a legújabb, legvagányabb játékokat pedig a rendszerváltás után kinyílt a piac és rengeteg menő holmi került fel a térképre. Volt akkoriban egy játékautó aminek hatalmas kerekei a karosszéria fölé nyúltak és így gyakorlatilag nem lehetett felborítani. A Grip járgányai is ilyenek, illetve a DLC-ben mind a 14 guruló szörnyszülött kapott lebegő variánst.

    A töltőképernyőket tippek és képregényes grafikák díszítik. Szerintem jól néznek ki, de maga a játék "sajnos" nem ezt a stílust követi. UE4-re épül az egész produktum és őszintén szólva valahogy számomra nem elég szép illetve szerintem lehetne színesebb is, igaz a sebesség cserébe kielégítő.

    A játékmenet nagyon gyors, olyasmi mint a Wipeout Omega-ban, de itt a sebességünktől függően akár a "plafonon" is versenyezhetünk. Vannak a pályán gyorsítók és felvehető eszközök, ez utóbbiak között találunk rakétát, gépfegyvert vagy éppen ezek ellen pajzsot is. Ellenfeleink is előszeretettel használják már a játék elején is ellenünk ezeket, érdemes résen lenni. Járműveinket személyre is szabhatjuk, festésen kívül vannak különféle matricák és a komplett kerekeket is cserélhetjük gumival és felnivel együtt. Ahogy haladunk előre a kampányban úgy tudjuk feloldani a különböző cicomákat és az újabb járgányokat illetve újabb versenytípusokat is. A kampánytól nem szabad sokat várni, sajnos semmi háttértörténet vagy komolyabb versenysorozat nincs benne.

    Kampányon túl van külön singleplayer, osztott képernyős mód és nem maradhatott ki a multi sem. Mivel a kampányban sem jutottam még nagyon messzire és ott is voltak számomra már kicsit nehezebb versenyek, így a multira rá sem néztem még, de valahogy nem érzem, hogy ez a játék be fog szippantani. Hiába lenne jó a játékmenet, de a grafika és a tartalom nem olyan amilyenre számítottam. Azt a pár ezer forintot viszont nem sajnálom amennyibe került most akcióban. Pár órácskát el lehet vele lenni.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák