Új hozzászólás Aktív témák

  • torik

    senior tag

    válasz cocobanana #208429 üzenetére

    Én igyekeztem a legjobb befejezést kihozni, első nekifutásra mindig a jófiút alakítom egy játékban. Maga a sztori egyébként jó volt, igen nagy hatással volt rám az android koncentrációs tábor, tehát az írásra magára nincs panasz, csak marhára felhúzott agyilag hogy mindent beletettem hogy a három hős jól jöjjön ki a dologból, túlnyomó többségben sikerült is pozitív döntéseket hozni, ami aztán ment a levesbe mert úgy döntöttem hogy tovább szaladok Karával amikor halottnak kellett volna tettetnem magam.

    Egyébként visszamentem mert nem hagyott nyugodni a dolog, újra toltam az első meneteléstől és sikerült kihozni a good endinget. Karáék átjutnak Kanadába (Luther nélkül sajnos), a tüntetés sikeres, Connor ellenáll a hackelésnek és Hank-kel cimbik maradnak..ezzel a befejezéssel már kiegyezek.

    Nagyon adta egyébként a játék, akármennyire is felhúzott az első befejezés. Lehet majd egyszer nekimegyek újból, még meglátom. Egyelőre örülök hogy sikerült egy kerek egész lezárást kihozni, elsőre mintha csak abbamaradt volna a sztori a katarzis előtt, úgy éreztem mintha nem toltam volna végig a játékot, hiába adta be az arany trófeát.

    All that and a bag of chips

Új hozzászólás Aktív témák