Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    válasz .LnB #209097 üzenetére

    Azért egy minimális tudás a foci játékelemeiről és mechanikájáról nem árt ennél a játéknál, de ami igazából nekem nem tetszik, az a mozgás, eléggé igénytelen. Amikor egyedül fut vagy mozog a karakter, esetleg dob, akkor nincs gond, egész szép. Na de amikor kontakt van, akkor kezd el darabos lenni a mozgás és valami egészen csodás módon mintha összeragadnának, vagy vonzanák egymást. Ezt nem tudom máshogy megfogalmazni, igénytelen.

    Az NBA játékokban igen, sztem is van beleépítve egy kis turpisság amit csalásnak titulálunk. Rengeteget játszottam NBA-el, mindig bajnokságot, és minden évben megtalálható volt benne pár fiaskó. Vezettem is azt hogy mikor mit csinál az AI. Az első 2 negyedben enged, 25 ponttal is megyek elég sűrűn, na de aztán a 3-ikban megindul, 100%-os találat, az összes labdámat ellopják, (steal) nekem meg leesik a dobószázalék. Volt olyan rengetegszer és fel is vettem egy alkalommal, hogy kiütöttem az ellen kezéből a labdát, utánaeredtem, vagy 10 méteren gurult előttem 6x hajoltam le, és nem tudtam felvenni. Odajött az ellen és felvette. A 4-ik negyedben meg én trükköztem szóval általában jó lett a vége.
    A másik ilyen fantasztikus beépített "érdekesség" a Need for Speed-ben van. Adott pl. 6 körös futam, 5 körig fej-fej mellett haladtok, aztán sikerül úgy leszorítani, hogy összeütközik egy ojjektummal, ugye nullára fékeződik, és 1-2 km-nyi távolság lesz köztetek, Te ugye repesztesz tovább ugyanazzal a sebességgel, erre 3-4 másodperc múlva már ott van mögötted, és a célvonal előtt elszáguld melletted. Ez is zseniális. :C

Új hozzászólás Aktív témák