Új hozzászólás Aktív témák

  • mttssz

    senior tag

    válasz Bad Pritt #216854 üzenetére

    Mindkettovel jatszottam kb 70-80 orat, viszont ezekben a platformerkedes csak nagyon minimalisan van jelen. Mindketto jatek foleg egy metroidvania, ami azt jelenti hogy ahogy kepessegeket szerzel ugy nyilnak meg folyton eddig elerhetetlen teruletek arra, amerre mar amugy is jartal.

    A Hollow Knight inkabb egy oldalnezetes soulslike-nak foghato fel, rendes sztorival, "nehez" bossfightokkal, hasonlo halal rendszerrel (ha meghalsz, ottmarad a lelked, es amig nem szerzed vissza addig hatranyban vagy).

    A Dead Cells pedig emelle egy roguelike, komolyabb sztori nelkul, random generalt palyakkal, itemekkel, illetve ha meghalsz, elolrol kell kezdened.

    Mindketto jatek nagyon jo, a Hollow Knight mellett szol az esztetika es a rendkivul minosegi gameplay, az egesz meg van tervezve kezzel, az animaciok, karakterek szinten "kezzel" festettek, viszont az ujrajatszhatosaga nem annyira jo.

    A Dead Cellsben nagyon jo az ujrajatszhatosag, az art style kicsit masabb, nem annyira esztetikus, a harc nehany fegyverrel nagyon jo, nehany fegyverrel eleg silany, viszont ha osszejon egy kor, akkor nagyon elvezetes. Mivel minden kor veletlenszeruen generalt, sosem lesz ket ugyanolyan jatszasod benne. :K

Új hozzászólás Aktív témák