Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    NFS Heat próbakör.

    No, ez az NFS se hazudtolja meg magát. Itt is mindenki örül, hogy végre előrelépés történt, végre elindult a széria a jó irányba.. De a nagy öröm közepedte, azt elfelejtik megemlíteni, hogy mindez apró kis bébi lépésekben mérendő. Az tény, hogy jobb mint az előző részek, de még mindig nagyon nem az igazi. Pár órát játszottam vele, szóval ez csak ilyen első benyomás amit írok. A nappal és éjszaka behozatala alapból tök jó ötlet lenne. Viszont szerintem ez a megoldás ahogy ez a játékban meg van oldva, elég fura, nyűg. Biztos megszokható, de ez e bemegyek a garázsba, ott váltom át a napszakot... furi.
    A tuning, a fejlesztés az teli találat. Végre nincsenek kártyák meg semmi hülyeség. Persze vannak kritériumok a feloldásra, de végre nem nonszensz kategória ez a rész. A grafika sztem rendben van. Amíg játszottam vele, sokszor esett az eső. Néhol ez igen érdekes színjátékot produkált. Jómagam színtévesztő vagyok, de volt olyan rész ahol szinte az egész játék rózsaszín-lilás fényárban úszott. Nem túl életszerű, de nem nézett ki rosszul.
    Számomra a legeslegzavaróbb, illúziórombolóbb dolog, az a teljesen kihalt város. :( Ez nagyon gáz. Volt egy challange-em, hogy csináljak hat near miss-t, vagyis nagy sebességgel menjek el közel egy autóhoz. Alig találtam hat járművet a városba. :( A vezetési modell kicsit változott a Payback óta, de erről még nem nyilatkoznék nagyon. Nem jó, nem élethű, de valamivel talán kiszámíthatóbb mint eddig.
    Szóval így pár óra után azt mondanám, hogy az NFS széria a Forza nyomába eredt végre. De sajnos ez olyan, mint amikor hátsó kerekes autóval próbálsz jégen gyorsulni. Eléggé rángatja még a farát.
    Teljes árú vásárlás ez alapján nálam kizárt.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák