Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Batyops #224618 üzenetére

    Nagyon sokszor írtam már, hogy számomra minden játék nyúlt egy bizonyos élményt a végigjátszása alatt. És ha én egy Death Stranding vagyis inkább hagyjuk a kényes témát, legyen a Red Dead Redemption 2. Szóval ha a RDR2 után, ami egy eszméletlen jó játék, maradandó élmény. Szal' ez után, ha végigjátszok egy COD-ot, ami maximum egy "meh"-t vált ki belőlem, vagy ásítást. Akkor nem tudom úgy értékelni, hogy "szar-szar, de COD-nak jó". Ilyen egyszerűen nincs.

    Ráadásul, amikor kifizettem akkor a két játék ugyan annyiba került. Nem fizethettem annyit érte, amennyit én egy COD-ért szívesen adnék. 5 óra? Kicsit foscsi sztori?! Legyen 5000.

    Persze nem akarom a sárba tiporni, megvettem, tiszában voltam a rizikóval. De azért mert én megvettem, nem fogom védeni a vásárlásomat. Én a multi miatt vettem, az elsőre jónak tűnik. De attól sem várok megváltást.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák