Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    Na csináltam én is egy kis statisztikát, remélem nem hagytam ki egyet sem. Illetve van még néhány nap, megpróbálom lenyomni a patkányos középkoros cuccost, azzal eggyel növekszik még a lista majd.

    Szóval:
    35 játékkal játszottam idén, ebből 29-cel PS4-en, 6-tal PC-n. 4 platinát szereztem, 6-ot félbehagytam (valszeg örökre). A legtöbb idő a Days Gone kezdete és lezárása közt telt el, 101 napig futott. Közben mondjuk több dolgot is végigvittem, de hát konkrét játékórákhoz nem lehet hozzáférni, így marad ez.

    Illetve sokat F1 2019-eztem még, de ezt a "Végtelen" kategóriába soroltam, ide nem írok dátumot csak évszámot. Ide sorolom a tycoon és karrierre építő sportjátékokat, ez alól persze kivétel a Monster Energy Supercross mert annyira véknya a karrier, hogy miután minden kategóriát megnyertem (ami kategóriánként bő egy óra), akkor én azt befejezettnek tekintettem sztori szempontból. Ugyanez a Multi kategória (GT Sport, RDR2).

    Később valszeg módosítanom kell a táblázaton, mert tavaly pl. az RDR2 beleesett volna a Sztori és a Multi kategóriába is. Szóval lesz majd egy oszlop, ahol vagy másodlagos Szintet, vagy egyszerűen egy X-et kapnak a Végtelen/Multi kategóriás cuccok. Franc se tudja. Szeretem túlbonyolítani, ezért lenne jó egy oldal, ami tudja azt amit minimum szeretnék, és az meggátolna a további agyalásban :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák