Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Bad Pritt #230130 üzenetére

    +(#230126) Peace | +(#230127) Mike | +(#230129) Rage47

    Egy időre visszatettem én is story nehézségre..mert csak n00b-oltam...azon a vörös bolygón. Aztán rájöttem, hogy k*rvára nem is oda kell menni, hanem a Zeffo-ra, ahol nincsenek ilyen rücsökszauruszok, hanem még rohamosztagosok. Szóval vissza is tettem egyből Jedi Knight nehézségre. Mondom nem égetem itt magam... Végül is ideális. Pont rendben van. A legtöbb helyen pont megvagyok. Most a Kashyyk-on vagyok, ahol úszkálni kell. Ahol van az ARANY KOS-CSIGA. Na azon behaltam. :DDD Az nagyon egy hétfő reggeli ötlet volt... ;]
    Vannak benne baromságok. Pl. amit írtok ez a ládában kotorászás. Azt figyeltétek, hogy pl. a víz alatt a robot nem mászik bele a ládába..hanem csak az animáció megy, hogy a láda "dülöngél".. és beszél A VÍZ ALATT a csávó(szájában a lélegző-unit-tal), hogy "Mit találtál BD-1?" Közben csóri robot végig ott van a hátán.

    Jó nem vagyok otthon a souls-like-ba... Továbbá most végeztem a MadMax-szel (másodjára) ahol a harc annyiból áll, hogy az x-et és a háromszöget egyszerre püfölöd. Itt más, komolyabb...de nem érzem kiforrottnak. Nem jól másoltak.. vagy nem tudom... Azt se tudnám megmondani, hogy milyennek kéne lennie...Mi az etalon?!

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák