Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz .LnB #233800 üzenetére

    Mario Kart pótlékként vettem meg a CTR-t. Haverokkal nagyon jó játék, rengeteg karakter (és karakterenként számos skin) van benne, a játékmenet pedig tipikus easy to learn, hard to. master.

    Viszont megvan a játéknak azért a maga baja! Néhány karaktert a sztoriban oldasz fel, de a legtöbb vásárlós. Az áruk 1500 coin, a skineké 2500. Single-ben egy meccs alatt 30-60 coint lehet szerezni, hétvégente ennek a dupláját. Ha online játszik az ember, akkor naponta egyszer egy órán keresztül ötszörös pénzt kap, amivel már lehet gyűjtögetni. Viszont, a játék online része nagyon nem korrekt.

    Az egy dolog, hogy rengeteg a skilles játékos, ez nyilván a maga velejárója. Viszont hatalmas laggok vannak, sokszor a matchmaking percekig tart, rendszeres, hogy meccs indításakor lost connection hibaüzenetet kapunk. Az olyan dolgokról már nem is szólva, mint barátnőm legutóbbi... khm... érdekes helyezése: link

    Ezeket csak azért írom, mert a fiad lehet, hogy nem fogja élvezni a multit, viszont szeretné az új karaktereket, és akkor bizony valamelyikőtöknek grindolnia kell. Ráadásul nem te választod ki, hogy mit veszel, hanem azt van lehetőséged, amit a gép dob.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák