Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Na hát hétvégén elkezdtem multizni R6 Siege-ben, nem fogok messzemenő következtetéseket levonni pár óra Newcomer meccs alapján, mert ha azt tenném, már töröltem volna a játékot.
    Ennyire rossz közösséget nagyon rég tapasztaltam online játékban és ez lehet azért van, mert az utóbbi években igyekszem minimum tartani a kommunikációt multizás közben (voice chat mindig off, néha a pingelést is kinyomom, ha idegesítően spammelnek), de itt még ezek nélkül is lelombozó a közeg. Az elején bekapcsolva hagytam, mert mondom legyen call out, ha szükséges, hadd halljam, ki mit lát. Aztán kb. 5 meccs után 0 lett a voice chat volume a sok sikoltozó, hörgő hülyegyerek miatt, aki rátenyerel a mikrofonra és úgy tolja végig a meccseket.
    Volt itt szó nem olyan rég a tk-zókról meg a kilépkedőkről is, úgyhogy az elejétől kezdve számoltam, nálam hányszor esik meg ilyesmi és 5 óra alatt mindössze 4, azaz négy darab olyan meccs volt, aminél atrocitás nélkül tolta végig ugyanaz a 10 játékos a meccset. Engem is meglőttek többször ok nélkül, volt hogy 3v5 volt a felállás már a második körben.
    Akartam írni .LnB-nek egy privit, de végül mégsem tettem, amiben megkérdezem, hogy te ezt a játékot tényleg felhőtlenül élvezed? Vagy csak nagyon szeretni akarsz egy multis játékot és az összes többi szar a szemedben, ez meg kicsit nosztalgikus a sok CS után. Mert amit én tapasztaltam, az nem egy kiemelkedően jó játékélmény és itt a kulcskifejezés az élmény, hanem egy pokolian jó játékmenetű játék egy kiforratlan, gyenge matchmaking rendszerrel. Mert azt el nem lehet vitatni, hogy rengeteg a lehetőség, fantasztikus a gameplay, hangok, grafika, tényleg azt érzi az ember, hogy folyamatosan, apránként fejlődik és hatalmas tudást lehet elsajátítani. De AHOGY játsszák a játékot, az nem jó és az a bajom, hogy ahogy ti beszéltek róla, az még inkább eltántorít, mert ezek szerint nem csak a kezdőknél van meg ez a jelenség, hanem később ranked meccsek során is, ami meg egyenesen botrányos egy kis létszámú taktikai játéknál.
    De persze hozzá lehet állni úgy, hogy nem foglalkozok vele, mert csak magamat idegesítem, de most őszintén: egy jó formulát nem lehet anélkül értelmezni és értékelni, ahogy azt gyakorlatba ültetik és számomra elég sok sebből vérzik ez a játék emiatt. Én is szeretném szeretni, mert rohadt jó meccseket is toltam ebben a pár órában, de őszintén ajánlani senkinek nem tudom sajnos. :(

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák