Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz sp8787 #235758 üzenetére

    Ha az FFVII és FFVII remake megjelenése között is csak 1-2 év telt el és csak annyi különbség van a két verzió között mint a TLoU és TLoU remastered között akkor igen, de mivel tudjuk jól, hogy ez nem így van, mert ~25 év különbségről és egy teljesen másik játékról beszélünk az FF esetében, ezért szerintem csak bele akartál kötni a mondandómba egy teljesen false példával, ha neked megéri 1-2 év alatt 2x kiadni 60 dollárt a Cyberpunkért csak azért, hogy szebb legyen a grafika, hát hajrá. Attól ez még egy jó dolog az MS részéről el kell ismerni, megkönnyíti az átálást, bár tény, hogy a saját játékokon kívül nem sok fogja ezt támogatni.

    (#235762) Dvix Pedig de, lesznek BC játékok amik majd max kapnak egy nagyobb textúra patchet, meg lesznek azok a jelenlegi generációs játékok amelyekből "új verzió" készül, tehát optimalizálva lesznek ps5-re, megkapják a nagyobb textúrákat és még 1-2 új genes feature-t is támogatni fognak. A második esetért általában elkérik újra a 60 dollárt attól függetlenül, hogy a jelenlegi gen-re megvan-e neked vagy sem, az MS meg azt szeretné, hogy ha a jelenlegire megvan, ne kelljen fizetned, ami tetszik vagy sem egy szép gesztus.

    (#235748) bandi0000 Igen, munka szempontjábból így van, de ne legyen kétséged, hogy a FIFA 21-et 2x kellesz megvenned ha akarod ps4-re és ps5-re is, itt meg arról van szó, hogy MS ennek próbál neki menni, persze ha anyagilag nem finanszírozza meg, nem hiszem, hogy más kiadók erőltetnék. Ettől eltekintve - meg attól is, hogy kényszerből teszik - még szép gesztus és a saját címeknél (nem hiszem, hogy a Sony idei játékai ne kapnának ps5 veziót) a Sony is megtehetné és remélem meg is fogja.

    (#235766) Neoteric Igen, a Smart Delivery miatt nincs kényszerhelyzetben a Sony, ez csak egy plussz kis feature, ami az új gen 1-2 évében lehetne fontos, sajnos szvsz a legtöbb kiadó nem fogja ezt támogatni, úgyan úgy elfog halni mint a PlayAnywhere. Szóval ezért én se nagyon veszek Xsx-et, de azért szép gesztus, még akkor is ha csak kényszerből jutott el a jófejségik az MS.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák