Új hozzászólás Aktív témák

  • james001

    veterán

    Gondoltam írok már pár sort a Shadow of the Tomb Raider-ről,még nem értem a végére de akartam némi véleményt megosztani róla.
    Előljáróban annyit hogy imádtam a régi TR részeket PS1-en meg utána a PS2 részeket is,a sokak által kritizált Underworld is az egyik kedvencem,ezért is volt nehezen "emészthető" a reboot belőle,fura volt ez az egész véres-túlélős megközelítés,de azért attól még jól elszórakoztam vele. Aztán jött a Rise of the TR,ami nagyon nem tetszett... A Tomb Raider-ből eltűnt a "tomb" szócska,az egész kincses fosztogatós dolog csak egy mellékes része lett a játéknak,inkább éreztem egy Call of Duty-ban magam mint egy kalandjátékban... Sztori is bugyuta volt,Lara csak egy idegesítő kis... csajszi volt. Egyedül a Croft Manor-os dlc volt kiváló benne,de basszus amúgy az egyik legnagyobb csalódás az életemben játékilag. Szóval ezek után az új részt már egyből temettem... De azért csak elgyengültem és megvettem akciósan mert kíváncsi voltam. És újra csalódtam,csak most pozitívan. De így se mondanám ezt a legjobb TR játéknak.
    Gondolom nem csak én hisztiztem arról hogy a Rise-ban alig van "kaland",mert ezt pótolták,sokkal több a tomb,a kincs,a felfedezni való gyönyörű hely,kevesebb benne a harc és az akciózás,nincs annyi felesleges dolog mint ami a Rise-ban volt. Sztori szempontjából is javult valamennyire,van benne pár érdekes és nevetséges rész (nem akarok spoilerezni),de ezek még elnézhetőek azért valamennyire. Viszont az is röhejes kissé,hogy annyira Uncharted klón akar lenni a játék hogy az már fáj... De nem értem miért. TR előbb volt mint az UC,most mégis a mester lopkod a tanítványtól?
    Eddig sokkal élvezetesebb ez a rész,tele van nevetséges dolgokkal és hibákkal,de ennek ellenére mégis jól elszórakozom vele. Meg hát jobb mint a Rise az biztos.

    "The stars have died and the heavens go up in flames"

Új hozzászólás Aktív témák