Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz .LnB #239943 üzenetére

    Teljesen egyetértek veled. A helyzet azt üzeni: állj meg, vonulj vissza. Ez azoknak nem megy, akik nem képesek váltani, adaptálódni az új körülményekhez, és a beragadt lemezt pörgetik. Ha nem hangolódsz rá arra ami van, annak szenvedés a vége.
    A helyzetem is könnyebb, akkora backlogom van, mint a ház. Eddig semmilyen hátrányt nem éreztem, hogy 'kissé' el vagyok maradva még az engem érdeklő játékok tekintetében is. Ami furcsa, hogy kevesebbet játszom, mint a vírus előtt, annak ellenére, hogy jelentősen visszafogott home office van, pl. olyan tanfolyamot kezdtem el, amire eddig nem volt idő, de biztos a játék is előkerül még.
    Jó, az Entwined-et ennyiért nem tudtam otthagyni :)
    Bevételt még várok az első negyedév alapján, de utána biztos szünet. Bár munkám személyes kontakton alapul, nem fértünk fel a kormány ad hoc adókönnyítést kapó szektorainak listájára, ezért annak ellenére visszafogom magam, hogy hitelemet tavaly előtörlesztettem, és többmilliós megtakarításom van. Ezen tényezők miatt annyit késik egy-egy jelenleg sokadlagos prioritást élvező játék / konzol, amennyit akar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák