Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz Kendek #240053 üzenetére

    köszönöm, ez volt a kérdés :)
    tehát akkor ezzel csak én jártam pórul... (anno olvastam, h fekete kép/hdmi dropout elég általános gond)

    gondolhatod, hogy a szétment ps4 után csak totális áramtalanítás után dugtam bármit is bárhova a sonyn... ami annyit jelent, hogy egyszer összedugtam és azóta használtam, aztán most egyszercsak nem megy... ("főkapcsolóval" megy OFF-ba a teljes "szórakoztatóközpont")

    ---

    és/de ha már idetévedtem:

    Arizon Sunshine + AIM = eddigi legjobb vr élményem. VR mércével hosszu kampány, sokféle játékmód, mindenféle kontrollertámogatás és hányingercsökkentő módozat :) (usasztórban 10$ most...)

    Bound

    Anno psn+ adta, 2D-ben végignyomtam, egynek elment (szép relax cucc). Nemrég feltűnt a leírásban, hogy van benne "valamennyi" vr kontent, valami kis 5 perces szokásos semmiségre számítottam (a vr halála...), erre a teljes játék végigtolható. És így viszont a látvány azonnal a négyzetre emelődik, imádom a texturázatlan poligon grafikát, pláne ilyen magas művészi színvonalon :) Aki elment mellette, gyorsan pótolja!

    valakinek valami titkos vr játék tipp, amit esetleg nem vehettem észre a storeban? (már sajnálom, hogy a firewall miatt nem aktiváltam hamarabb a psn+-t :( 4500at megér?)

    [ Szerkesztve ]

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák