Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz VTom #242042 üzenetére

    Petya kifelejti a képletből az egyéni ízlést. És ez nagy hiba, mert ez borít mindent.
    Tételezzük fel, hogy általánosságban igaz, az az állítás, hogy ha minél több mindennel játszol, akkor az általános műveltséged nő. Csak ha kifelejtjük az egyéni ízlést ebből, akkor ez azt jelenti, hogy stílustól, minőségtől függetlenül mindennel játszol. Annak valójában semmi értelme. Vagy a másik véglet, hogy csak a jó játékokkal játszol, amik tényleg nagy mértékben növelik, formálják a ízlésedet. De ki mondja meg, hogy mik a jó játékok?

    Én előszeretettel hangoztatom is, hogy nyitott vagyok mindenre. Sok mindent kipróbálok, hogy tapasztalatot, új élményeket gyűjtsek. Én a Zelda miatt vettem is Switch-et. :) Mégse vagyok hajlandó játszani egy rakat játékkal. És egy kimondott stílussal se, a horrorral. Petya pedig úgy írja mindezt, hogy minden évben képes több száz órákat tenni az aktuális COD-ba. Nem hiszem, hogy a COD elősegítené bármely gamer "műveltségét". De az ő ízlésének az jön be.

    Te Tom nem játszol FF játékokkal. Alapvetően azt mondanám erre, hogy ez nagy hiba. De nincs az az ember aki engem horror játékokkal le tudna ültetni játszani. És te is nagy élményeket hagysz ki, és feltételezhetően én is.

    Ettől függetlenül biztos van olyan, hogy általános gamer műveltség, és vannak alapművek. Talán már én is feszegettem ezt a témát korábban. De újra nem tenném. Szinte lehetetlen ezeket rendesen definiálni.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák