Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz .LnB #242162 üzenetére

    Ahogy előttem is írták, ez a legkönnyebb fokozat, gyakorlatilag akkora response window van az ellenfelek két támadása között, ami alatt megkávézol, megfőzöd az ebédet, összerakod a Lego Millenium Falcont a gyerekkel (nem a kicsit, a nagy negyedmillás jószágot) és utána még arra is lesz időd, hogy játssz vele egy kicsit. Minél magasabbra veszed a nehézséget, annál látványosabban nehezedik a játék, itt tényleg nem poénból van. Messzebbről vesznek észre, agresszívebbek, többet lőnek/ütnek, stb.
    Azzal nem értek egyet, hogy szarul fut alap konzolokon, de ezt embere válogatja, nekem sima PS4-en egy kezemen meg tudom számolni, hány grafikai bugom volt (és az utólag betöltő textúrákat is ide számolom), a látványos frame rate dropokhoz mondjuk kellene már a másik kezem is, de ennyi. Én ezzel meg tudtam barátkozni, mert a játék maga jó, valaki már az első akadásnál vérben forgó szemmel írta a petíciós ívet az EA ellen.
    Az animációkkal ha nem tudsz megbarátkozni, akkor viszont hagyd. Nekem kifejezetten tetszett, jó volt játék közben a flow és a végére tényleg durva kombókat tudtam összefűzni, kicsit az ilyen AC, Batman, Spider-Man típusú játékokhoz tudnám hasonlítani, egy feltápolt, gadget-ekkel teli karakterrel élvezet változatosan eltenni mindenkit láb alól. Itt ugyanez megvan, csak fénykarddal meg Erő képességekkel.
    A Battlefront 2 jelen formájában is véleményes ehhez képest, a Hero vs Hero egy vicc a random csapkodással, a nagyobb játékmódokkal, nem játszanak, tele vannak botokkal. Mondjuk összehasonlítani ezzel kb körte-alma kategória, de abban max a skinek Star Wars-osak, a játékmenet free-to-play szint. A Fallen Ordernél jó a sztori, jók a karakterek a főszereplőn kívül, érdekesen alakul végig a cselekmény és elég sok az easter egg, jól bekapcsolták a mostani SW világba (sokkal jobban, mint a filmeket).

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák