Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Sirandrish #249025 üzenetére

    Őszinte leszek, én megértem, de nem érdekel. Vannak moderátorok, vannak topikgazdák, majd ők eldöntik. Ráadásul többször ki lett tárgyalva már a téma. És abban maradtunk mindig, hogy jó ez így.

    Mondjuk kíváncsi lennék, hogy te mit vársz amikor 3-4 naponta feljössz? Miről szeretnél itt olvasni konkrétan? Mert a rendszer fix, a hőfoka, zajszintje fix. És a Sony még az update-ek pontos leírását sem adja meg. Mi változhat 3-4 naponta a konzollal kapcsolatban?

    Nekem is van rengeteg téma ami nagyon zavar. De nem szólok hozzá. Vissza lehet olvasni, szóvá se teszem. Persze tőlem ez elég nevetséges is lenne, ha pont én szólalnék így fel.

    Az offtopikot én konkrétan többször is próbáltam fellendíteni. Senki se nézi. Olyan is volt, hogy konkrét off témát írtam oda, ide pedig belinkeletm. Mindenki ide válaszolt, nem abba a topikba. Megpróbáltam, nem ment, többet nem tehetek.

    A jövőre nézve akár működhet is a két topik. A téma összefoglalóba lehet szép nagy betűkkel írni, hogy egyből szemet szúrjon (például így: [link] ) Oda pedig akár lehetne keresztlinkelni a két topikot. Apróság, de szerintem fontos lenne a "PS5 közösségi", és egy "PS5 technikai" topik elnevezések is. Mert egyformák első ránézésre, ezért rákényszeríti az olvasót, hogy végigolvassa, hogy melyiket keresi. Az OFF topikba ott van óriási betűkkel, hogy OFF, azt meglátja a felhasználó és már taszítja is, mondván "tuti nem ezt a topikot keresem".

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák