Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Gabesz77 #25407 üzenetére

    Búg vagy csak pörög benne magas fordulatszámon a meglehetősen kis ventilátor?
    Ha utóbbi akkor lehet csak simán rossz paszta van alatta és nem adja át a hőt rendesen ezert nagyobb fordulaton kell járjon, hogy hűvösen tudja tartani.

    Mondjuk ebből a szempontból jobb az xbox one hűtése. Annak tényleg nincs/alig van hangja játék közben is. Igaz abba nem tuszkoltak bele a tápot is mint itt (jó kompakt de kit érdekel nem akarom hurcolaszni inkább halk legyen) Borda is nagyobb benne meg a venti is, gondolom alacsonyabb fordulaton is hűvösen tudja tartani.

    Egyébként simán lehet, hogy a Sony visszaküldi majd, hogy semmi baja, bar ne legyen igazam.

    Illetve mondtak többen is, hogy vettek + garit a PS4 re. Na most érdekes a helyzet mert megkérdeztem az euronics ba es a következőt mondta szó szerint az eladó, hogy "igen lehet venni csak nincs értelme".
    Mit értett ez alatt nem vilagos de ahogy próbáltam összerakni a képet erre jutottam.
    A PS4 szervizelését csak s Sony végzi (Ezt meg az eladó mondta) ő pedig csak 1 evet vállal ha törik ha szakad. Ergo ha elromlik 1 év után lehet visszaküldik csak éppen megcsinálni nem fogja nekik a Sony adott esetben.
    Egyébként a + garancia szerződést sosem az árusító üzlettel kötöd hanem egy akármilyen "noname" biztosítóval szóval csak hozzájuk mehetsz ha gaz van.
    Pl

    Media Markt : Cardif biztosito Zrt (AIM Biztosító mar megszűnt de 2 éve pl meg velük voltak szerződésbe ha jol tudom)
    Euronics : UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
    Extreme Digital : UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (de mar nekik sem ez az első)

    Pont az Auchan ba volt ilyen pár éve hogy ott is megszűnt a biztosító akiknél a + garit kötötték nem is kevés pénzért és hiába mentek reklamálni mivel a szerződést nem az Auchan al kötötték nem tudtak vele mit kezdeni.

    Szóval ezt az egészet NEM állítom, hogy így működik csak vélemény de majd remélem jön valaki és jól "megszakérti", hogy is van ez.

Új hozzászólás Aktív témák