Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz Gebriel #45557 üzenetére

    Köszönöm, hogy pont Te szólítottál meg! Kérlek jelents, Te személyesen! Ha az az ára, hogy veled együtt üldögéljek a kispadon, nekem megéri. Mert a Te bunkó stílusod, tudatlanságod (vagy direkt rosszindulatod) is mérgezi ezt a topicot.

    De hogy értsd. Nem olyan régen a milyen a "milyen tv-t, megjelenítőt vegyek" kérdésedre szóltak, hogy ezt ne itt, hanem a megfelelő topicban, mert itt alig egy-kép hónapja történt moderátori törlés, figyelmeztetés ezzel kapcsolatban. Erre az udvarias válaszod kb.: "Engem te ne utasítgass" volt.

    A mai controller vs egér vita, szintén az ártatlanul beírt "már miért volna csalás?" kérdéseddel indult. Ha itt lennél egy ideje, vagy visszaolvastál volna egy kicsit, tudhatnád, hogy ezt nem szabad, mert örök vita forrása, és lám az örök vita folytatódott.

    Mostanra már a hozzászólások kevesebb, mint egytizede szól arról, amiről szerintem ennek topicnak szólnia kellene. A többi, nyavalygás, flém, off (ez a mostani is, kövezzetek meg érte!), és olyan kérdések újra és újra feltevése, amire a választ már ötvenszer leírták. Csak gondolom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek már hányingere van ettől, azért bátorkodtam idedobni az előbbi szösszenetet.

    És befogtam a pofám, elnézést mindenkitől, akinek netán tőlem lett hányingere.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák