Új hozzászólás Aktív témák

  • LeventeV

    senior tag

    válasz SzlobiG #47459 üzenetére

    Par tipp a jatekhoz, ami nekem segitett:

    1. Jard be a teruletet, keress roviditeseket. Ha erzed, hogy kozeledsz a bosshoz akkor inkabb fordulj vissza, nezd meg a tobbi elagazast is. Ha egy ajtonal azt irja, hogy Can be opened from the other side, akkor az nagy valoszinuseggel shortcut. Meg kell talalni a masik veget hogy ki tudd nyitni. Igy ha meghalsz akkor mehetsz a roviditesen es igy kikerulod az ellenfelek akar 80%-at is.

    2. Jatszd online. Ha igy teszel, akkor elolvashatod azokat az apro uzeneteket amiket a tobbi jatekos szor szet a palyan. Ezekben felhivjak a figyelmed ha valamilyen kincs van a kozelben, vagy az ellenfelek torbe akarnak csalni, vagy hogy milyen tamadasok hatasosak. Pl. ha irjak hogy Fire is effective akkor erdemes lecserelni a pisztolyt egy faklyara es felgyujtani a rohadekokat.

    3. Ha nagyon nem megy egy boss, akkor probald meg co-opban.

    En is jatszottam a Diabloval, es az tenyleg millioszor konnyebb volt. Azonban a Bloodborn sem szivat eppen annyira a halallal. Velem pont ma esett meg, hogy meghaltam vagy 3szor az egyik bossnal, de mindig sikerult visszaszereznem a blood echokat ket halal kozott, es a vegere maradtam 30 ezer egyseggel, igy nem ment karba az a jatek sem ami halallal vegzodott. Legalabb igy leptem egybol 4 szintet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák