Új hozzászólás Aktív témák

  • xerobyte

    aktív tag

    Sziasztok!

    NextGen Konzol vásárláson töröm a fejem és őszintén szólva a Box vs PS vitát erősen a Sony terméke nyerte nálam, viszont még sosem volt konzolom és megrögzött PC gamer vagyok (nem hardcore FPS) így nagyon tartok a kontroller csodájától (természetesen Fifa-t, autóversenyt PC-n sem billentyűvel játszok).
    Biztosan ezerszer kitárgyaltátok már, de főként azoktól kérdezem akik PC-n is tevékenykednek/tevékenykedtek, meg lehet ezt szokni? Mennyit vesz el a játékélményből, hogy "nem Te célzol, csak félig"? Stílusban a Dragon AGe I, Bioshock, Tomb Raider, Max Payne, GTA szerű AAA játékok jönnek be, egyszóval az exkluzívok közül a Last of Us, Order 1886 és társai biztosan tetszenének! Egy ismerősnél PS3 kontrollerrel már próbáltam GTA5-öt, elég tragikus volt számomra a lövés része : )
    A másik, hogy mennyire stabil egy ilyen konzol grafikailag, mert az a 2 TFLOP igen karcsú egy PC-s erős dedikált VGA kártyához képest papíron? Egy 55"-os, jó késleltetésű TV-n tervezek játszani, de nem szeretnék alacsony fps-t, vagy töredezést, csíkozást stb...

    Köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák