Új hozzászólás Aktív témák

  • kari9208

    csendes tag

    Sziasztok!
    A tegnapi napon boldog tulajdonosa lettem egy PS4-nek. :) Kb 10 évig xbox360-on játszottam és most azért nem vettem meg az xbox one-t mert valahogy a ps4 jobban tetszett/tetszik és szinte mindenki azt mondta,hogy xbox one-t ne vegyek... Nem bántam meg,hogy inkább PS4-et vettem nagyon jó konzol,a joyt is hamar meglehet szokni egyszerűen imádom még így is,hogy még csak a The Order 1886 van meg hozzá,de jövőhéten megérkezik a Last Of Us bontatlanul :) Már nagyon várom,mindenki azt mondta,hogy az egyik legjobb játék :)
    Nos rátérek a kérdésemre ami annyi lenne,hogy én úgy hallottam,hogy a konzol kikapcsolása után még hűt a venti de nekem kikapcsolás után leállnak egyszerre a ventik is nem tudom,hogy ez másnál is így van-e? A másik kérdésem az lenne,ha stand by modba töltöm a joy-t és a konzol narancssárgán világít de a joy csatlakoztatásakor csak felvillan egy pár másodpercre narancssárgán a joy és utánna már nem világít akkor teljesen fel van töltve? Be van kapcsolva az usb áramellátása,mikor csatlakoztatom a joyt stand by modba!
    És az utolsó kérdésem az lenne,hogy a tv-s állványom hátlapja fedett és sajnos nagyon közel van a PS hátuljához egyszerűen nem tud rendesen szellőzni... Elég ha az állvány hátuljára lyukakat csinálok,vagy konkrétan dekopírfűrésszel vágjak ki egy akkora részt amekkora a PS hátulja?
    Előre is köszönöm a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák