Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz Tuomas #67605 üzenetére

    Szia
    Nalam akkor irja ezt,ha a ps en atallitom az MTU-t pl 1473ra,de a router-ben nem.(ott marad 1500). Szoval ha ebbe belenyultal a gepen akkor vagy a router-en is atirod,h ne reklamaljon vagy a ps-ben visszaallitod alapra.

    Kicsikatona7
    Ha tul vagy mar azon,h modemrol is megnezd es ugy megy es van PSN akkor router csere.....(ki a szolgaltatod amugy? Digi ad olyan ip-t mostanaban ami nem jo bizonyos dolgokra a halozatos szakik szerint.Ennek is jarj utana,h valtozott e nalad....)
    Amid van az egy alap router amugy is.....(technikailag a belseje az alap igenyekre van, par eszkozzel meg megbirkozik,de sokat ne varj tole foleg ha tobb eszkozzel terheled egyidoben)
    Szoval cserelni kellene egy erosebb kivitelre...
    ajanlott kategoria: tp 1043nd v2/v3 , (ha kell az 5GHz es freki is akkor tp wdr3600) vagy asus rt n18u. 2.4GHz Wifi-re amugy az asus ajanlottabb,mert szimplan erosebb a jele.....talan a legerosebb jelenleg a piacon a szakik szerint.(megfizetheto arban persze)....
    delibab forumtars mar kb 1honapja teszteli....talan kommentel a tapasztalatairol a korabbi tp-vel szemben ha ezt olvassa. Amugy is jon meg nekem egy visszajelzessel a router-rol. :DDD

    Itt kinyitva az "osszfoglalot" olvashato,h melyik router milyen belsovel rendelkezik...plusz ha kell,ott segitenek is a szakik..

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák