Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike

    veterán

    Nem vágom ezt az új szisztémát. haver szerint, és én is azt látom a táblázatban, hogy a game catalog elérhető extra alatt is, ugyanakkor ha a gépen nézem a listát, vannak olyan címek ahol azt írja, premium. pl mk11, ugyanakkor ha belemegyek a játék adatlapjára, azt írja, premiummal streamelhetem. de az mk11 nem egy ps1-2-3 játék, miért streamelném? psprices dettó, ott is van amin E-van van amin P

    másik ami nekem nem tetszik, hogyha van egy éves ps+ előfizetésem, akkor azt fel tudom upgradelni ugye, de csak a teljes időtartamra, olyat nem lehet hogy csak 1 hónapra, tehát ez lejárt kezdjek el az előfizetések időtartamával játszani, ez szerintem elég ergya így (másik megoldás, hogy az amcsi accommmal fizetek elő 1 hónapra, és a másik marad alap, de már megint ügyeskedni kell)

    a harmadik, hogy a legtöbb általam kedvelt vagy áhított játék lemaradt róla, a legtöbb japán játék, első benyomásra mintha az összes square enix, bár a stray meg spiderman miles morales megéri azt a 5k-t amit még a 150 napra fizetnem kell pluszban az extráért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák