Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz RangerFox #116925 üzenetére

    Megjelenés napja óta játszottam vele elég sokat PC-n, nekem konkrétan 0 crash volt és minimális kozmetikai bugok (lebegő tárgyak, textúrába becsúszott tárgyak és hasonlók). Vagyunk még ezzel páran így. Annyi a trükk, hogy a géphez megfelelő beállítással kellett futtatni. Aki minimum követelménynek épp megfelelő vassal akarta high-ultra beállítások mellet játászani, az gyárthatta a bug válogatás videókat, aki meg élvezni akarta, az belőtte a gépének megfelelő szintre és a legtöbb esetben bőven jól futott. Egy időben tele volt a yt t-pose motorosokkal, hát nekem egyszer sem sikerült ilyet produkálni, lehet azért, mert nem a minimumnak megadott 4 magos i5-tel, 8GB rammal és GTX970-nel HDD-ről álltam neki high-on maxra húzott forgalom és gyalogosok mellett száguldozni.

    @Bad Pritt: Szerintem a CP2077 kiadása messze van attól, hogy a Take2 már megint egy olyan csapatra bízta az óriási közönségkedvenc GTA trilógiát, akik már egyszer leszerepeltek és nem értenek a platformokhoz sem. Igen, ugyanez a csapat csinálta a 2013-as GTA:SA remastert, amikor gyakorlatilag egy mobil verziót adtak ki minden platformra, mert ők ahhoz értettek. A 2021 Definitive Edition pedig AI által felskálázott és ezáltal hibás (túl alacsony a felbontása a régieknek ahhoz, hogy egy AI gyorsan és olcsón megoldja) textúrákkal van tele mindhárom játék esetén, mert arra nem volt ember, hogy átnézze, mit köpött ki a végén a gép. Látszik, hogy 0 közeli teszteléssel ment ki az egész. Ja és arról ne is beszéljünk, hogy annyira elszarták az egészet, hogy dev verzió került ki a R* launcherbe, így már a R* is beavatkozott. A gyors fix (inkább tűzoltás, a fájlok már kint voltak a usereknél, lett is belőle "teljes" verziós tört változat) meg az volt, hogy a komplett launchert lelőtték, így aki bármilyen R* launcheres játékkal játszott volna, az csak nézett. Single player RDR2? Modderek miatt egyébként is teljesen offline GTA V speedrun? Not today.

    A CP2077 esetén meg mindenki elfelejti, hogy elég súlyos támadást kapott a CDPR, kikerültek forráskódok, ami miatt teljes leállást kellett csinálniuk. Jöttek volna a patchek szépen sorban, de az ott nagyon visszafogta őket. Aki dolgozott már nagyvállalati IT környezetben, az tisztában lehet vele, hogy egy ilyen security breach mivel jár. Gyakorlatilag a munkagépedre nem tudsz belépni, céges hálózatra nem tudsz felmenni. A helyrehozás meg CDPR-nél nagyobb cégeknek is napok vagy akár hetek, annyi rendszert kell újrahúzni. Amikor ez megvolt, jöttek újra a patchek és javítgattak szépen sorban olyan bugokat is, amik tényleg ritkán fordultak elő, de komolyabbak voltak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák