Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz oriic #135962 üzenetére

    Ez aztán érdekes! A Kalypso eddig csak stratégiai játékokat csinált és ahogy olvasom a kommenteket ez most egy akció-kaland alkotás lesz... Nem ítélkezek a korai build-et látva, de azért vannak aggályaim már csak a story tekintetében is. Biztos lesz visszhangja is ennek az alternatív "történelmi" világnak a megjelenítése kapcsán. Bizonyos rétegek kapnak az ilyenre.
    Persze ha félre rakjuk a Jézus témát és csak a leleplező trailert vagy mit nézem akár jó is lehet... vagy lehetne. Pogányokat vallatni, kínozni, boszorkányokat üldözni stb. Gondolom nem mennek el fantasy irányba, így egy komorabb középkori képet kaphatunk. Mikor a Plague Tale-nek megjelent az első trailere azt sem tudtam hová tenni, mert nem tűnt fú de jónak. Meg ott inkább az egereket demózták állandóan. Ahogy haladt előre a fejlesztés úgy kezdett kirajzolódni a kép, hogy biza egy komoly story is van mögötte. Nem mondom hogy ez lesz a kövi Plague Tale, de ha ráfeküdnek akár jó is lehet.

    Nagyon sok a feltételes mód amit használtam, és ez a fejlesztők előző játékait nézve alakult ki bennem. Voltak itt siker sztorik, hogy eddig csak mobil vagy kisebb, mondhatni jelentéktelenebb címeket fejlesztő brigádok kimondottan jó minőségűt alkottak (Mihoyo, Avalanche sw, hogy csak az újabbakat említsem), de annál több volt akik bebuktak egy random címmel.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák