Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Ha mar ennyire megy az utobbi napokban a JediSpeak itt a forumon:
    Nem jatszottam se a Fallen Order-el, se az uj jatekkal.

    A kerdes: Jo otlet ezeket kiprobalni annak is, aki szerette nagyon a SW univerzumot, de miota a Disney atvette a stafetat es ilyen agyhalott wokefest-et csinalt belole, hanyik az egesztol? Mert nalam konkretan ez van. Imadtam a SW univerzumot, de miota Disney lett belole, semmit nem tudtak letenni az asztalra, ami nem taszitott volna de nagyon (ok, Rogue One egesz turheto lett). Imadtam az univerzumot meg mindent, de ezek az uj filmek meg sorozatok... Hat, szamomra borzasztoak. Es annyira szarul esik latni, hogy milyen szinten szarazon eroszakitottak meg az univerzumot, hogy ujabban ranezni se birok.
    Viszont... Ha ezek a jatekok a regi hangulatot hozzak, nincs bennuk akkora baromsag, hogy "pinam van, tehat nem kell 50 evig gyakorolnom, legyakok mindenkit azonnal" meg stb, akkor lehet nekiesnek megegyszer, mert a regi, meses-sci-fis hangulat viszont rendesen hianyzik.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák