Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz S e t h #149427 üzenetére

    Én Performance-ban tolom, és tényleg meglátszik erősen a grafikai különbség a 30 fps-hez képest. Nem azt mondom, hogy csúnya, de az emlékeimben az MM szebbnek él, ami persze azt is jelenti, hogy az agy nem a legmegbízhatóbb forrás :D Az mondjuk elsőre feltűnt, hogy milyen zsúfolt lett a város, és a nagyobb térképnek hála vannak tök új területek is, amitől kicsit változatosabb is lett a környezet.
    Egyébként a grafika engem nem igazán izgat, ha jó a gameplay. Egyelőre 1-2 órát toltam, és azt kell mondjam, hogy kb ugyanakkora az előrelépés az MM-hez képest, mint az SM-MM előrelépés volt. Kb ugyanaz a feladat, kb ugyanaz a harc, ugyanúgy vannak térkép pucolós részek, de olyan sokat etéren szerintem nem is lehetne innoválni. A sztorira és az olyan speciálisabb küldetésekre leszek kíváncsi, amikor nem 20 banditát kell leverni.
    A hangulatról csak annyit, hogy egy csomó játéknál kicsit erőltetni kell az elején, hogy elkapjon a flow, itt ez az első perctől kezdve megvan, és nekem ez számít igazán.

    [ Szerkesztve ]

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák