Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz VTom #32418 üzenetére

    No offense, de nekem furcsa ez a "Vagy Impala, vagy semmi" életszemlélet egyeseknél.
    Azért nem hinném, hogy akkora szentségtörés lenne, ha legalább ilyenkor kipróbálnánk a konkurencia gépét. Főleg, hogy nem egy több éves, elavult konfigot viszünk haza, hanem éppenséggel ugyanazt, pepitában.

    Élehetek egy autós hasonlattal?
    Múlt héten a Nissan szalonban fültanúja voltam, ahogy egy 50 éves hölgy vesz egy új Qashqait.
    Volt egy fehér példány a szalonban, 6.5m, azonnal vihető.
    Nem tetszik. Szürke kellene.
    Van az is, minden megoldható. Csak 21 áprilisra jön majd meg és arra már nem adja meg a szalon a készletes, fehér példány 500ezres kedvezményét, így 7m-be fog kerülni fél év múlva ugyanaz a kocsi.
    Normális ember erre azt mondaná, hogy kérem a fehéret most és azonnal, majd beleszeretek, meg amúgy is mindig az a kocsi a legszebb, ami a miénk.
    Szívből irigylek mindenkit, aki ennyire szemellenzősen magabiztos tud lenni. Én biztos, hogy eddig bármilyen autót vettem, másnap szembe jött a forgalomban egy másik ugyanolyan, amiről eszembe jutott, hogy "inkább ezt a színt kellett volna".

    Szóval én, ha ekkora játékfanatikus lennék, biztos, hogy félretenném a márkahűségem, ha másért nem, csak azért is, hogy kipróbáljam, mit árul a konkurencia.
    Én bementem múlt héten a MM-be, úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz, ami van, azt hozom.
    X nem volt, sajnáltam kicsit, de végülis, aki nem kel korán... Hazahoztam az SS-t és kész.
    Ettől függetlenül be van rendelve a PS5 is (most már) 3 különböző helyen, ebből 1 külföld. Bízom persze a csodában, de a szívem mélyén tudom, hogy fölösleges erre apellálnom. Majd lesz valamikor. Addig meg játszunk az Xboxon.

Új hozzászólás Aktív témák