Új hozzászólás Aktív témák

  • RZozo

    aktív tag

    Jó móka volt ez a PS5-re vadászat, de ahogy látom még februárban is másodpercek döntenek, így inkább a keresgélésre, termékfigyelésre fordított értékes időt a családdal és a meglévő konzolokkal (Series X, PS4 Pro) való játékkal töltöm. Amúgy is friss, pár hónapos PS tagsággal a hátam mögött még van mit behoznom PS4 fronton. Vár rám pár jó PS exluzív játék + néhány VR játék. Ha kell a next gen érzés, akkor itt a Series X, futnak ezen is a játékok szépen.
    Itt volt a figyelő külön laptopon, valamint a telefonomon egész nap és éjszakába nyúlóan is figyeltem. Ilyen MM weboldalról történő rendelés hétköznapi, halandó embernek reménytelen. Euronics-ből szerintem csak protekcióval szerezhető gép, Telekom-os készletről is lemaradtam. Csak a Series X-re csaphattam volna le ott, de az már van.
    Gratulálok annak, akinek sikerült. Nem semmi kitartást igényelt eddig is. Aki pedig időben előrendelte az talán várhatja a konzolvilágos készleteket. Én a novemberi előrendelésemmel talán őszre sorra kerülök.
    De az lehet, hogy megvárom így már a novemberi BF-et, valami jó exluzív játékkal csomagolva kiadott PS5-öt inkább. Remélem lesz valami ilyesmi kiadás.

Új hozzászólás Aktív témák