Új hozzászólás Aktív témák

  • Hszabi13

    újonc

    Srácok, új vagyok csak azért regisztráltam, hogy esetlegesen tudjak nektek segíteni. Szóval láttam, hogy itt nagyrészt inkább gamerek vannak és nem scalperek. Simán tudtam kedden lemezest szerezni ezzel a cuccal. Létezik egy program, ami ugyan nem erre lett kitalálva, de zseniális rá. Az a neve, hogy uptime robot. Be tudtok állítani kis "robotokat", hogy monitorozza az oldalt, nincs false alarm. Annyi a hátránya, hogy ha biztosra akartok menni elő kell fizetni a premium csomagra, ez 1 percenként nézi az oldalt. Kb 2500 pénzbe kerül egy hónapra, nekem megérte. A kisebb trükk itt az, hogy a két médiás oldal figyeltetése közben különböző kulcsszavakra új-új monitort állítotok, így kb. oldalanként 3-4-5-6 monitort is be tudtok izzítani, ami ha jól időzítetek azt jelenti, hogy 10 másodpercenként kb rácsekkol. Nekem ezek a szavak a "Kosárba teszem!" "Raktáron" "munkanapon" voltak.
    Itt egy kisebb összefoglaló, kb. hogy kell (angolul) : https://www.cnet.com/how-to/create-a-personal-robot-that-alerts-you-when-a-product-is-back-in-stock/
    Illetve itt a két médiás oldal:
    https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_sony-playstation-5-digital-edition-1336332.html
    https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_sony-playstation-5-standard-edition-1336331.html
    Tegnap meg is jött a drágaság nekem is, jó vadászgatást számotokra is Gamerek! ui: Nem tudom, hogy telekom esetében működik-e, illetve azt sem tudom, hogyha többen ráugrotok akkor letiltja-e a Media.
    ui2: Nem tudom azt sem, hogy minden szabálynak megfelelt-e ez a poszt, én csak segítő szándékkal próbáltam megosztani ezt a többiekkel és remélni, hogy elkerülik a scalpereket.

Új hozzászólás Aktív témák