Új hozzászólás Aktív témák

  • CptAdamica

    veterán

    válasz RangerFox #73921 üzenetére

    Bejött a story mód, ami ad egy kis aláfestést az egésznek, átvezető videók, jobb animációk, kicsi történet. De, ha ez nem érdekel és a my team mód sem, csak meglévő pilóták bőrében akarsz körözgetni, vagy saját pilótaként, akkor nem sok minden változott. Jobb lett a törésmodell, az AI fejlődött, grafika kicsit, például a fák szebben néznek ki. Béna szabadedzés programok maradtak, de elvileg lehet kérni, hogy automatán csinálja meg neked.

    Engem már az zavar, hogy a pit animációk, karakter modellek, beszédek, hud, kb ugyan, mint 4 éve és ez egyre jobban ciki, már 2 éve is az volt. Azt sem értem, hogy az eredeti hud miért nem szerepelhet a játékban. Elvileg most leváltották a vezetőket, lehet rájuk is fért, jövőre remélem lesz valami látványosabb változás.

    Más:
    37 óra után véget ért a Returnal. Azért a Sony-tól kicsit tökös dolog volt, hogy kiadott 2 olyan exkluzív játékot, ami elég erősen rétegjáték, és mind a kettő elég nagy siker volt. Ez volt az első Rogue like játékom, de megvett teljesen. Tényleg annyira jó lett, mint aminek mondják, hangok, grafika, ritmus, fegyverek, zseniális!

    [ Szerkesztve ]

    Megyen!

Új hozzászólás Aktív témák