Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Szabi® #82487 üzenetére

    Console exclusive címeket (főleg PS exclusive címeket) nem érdemes és nem is szabad összehasonlítani multiplatform címekkel (maximum Rockstar játékok esetében). Rengeteg olyan technológia dolgokat tudnak kihozni amik PC-n csak később valósul meg. A Gears of War pl. azért lehetet korának egyik legszebb játéka még konzolon is, mert konkrétan az volt az első UE3-as játék. Sőt magát a X360-at is módosítottak a UE3 miatt. Ezért lett benne 512MB RAM a tervezett 256 helyett, mert mondta az Epic, hogy a GoW-ot annyiból nem tudják megcsinálni. Ennek meg is lett az eredményé, mégpedig az, hogy szinte az összes UE3-as játék jobban nézet ki, jobban, magasabb felbontásban futott X360-on, mint PS3-on (ott általában 720p/640p volt az arány).

    Az RDR1 nem jött ki PC-re, de ott is jobban futott a RAGE Xbox-on (ott is X360 jelent meg az első ilyen motorú játék. És bár a konzolos GTA IV-nél jobban nézet ki, de leginkább azért RDR1-nek nem kellet egy forgalmas nagyvárost megjelenítenie. pluszban azért jobban tudták optimalizálni a grafikus motort 2010-re.

    És igen, egy Rift Apart szintű játék jelenleg nagyon nincs PC-re, de leginkább azért, mert elenyésző lenne azon PC-k száma amik normálisan futtatni tudnák úgy ahogy azt a fejlesztők elképzelték (a hardver elérhető, az API-k is, csak ugye nem igazán érné meg egy fejlesztőnek se kizárni felhasználók nagy részét).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák