Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz cocobanana #88316 üzenetére

    "Független minden cégtől és kimeri mondani a véleményét a játékokról és meg is teszi. Nem ajnároz minden játékot, hogy jaj szegény fejlesztők mennyit dolgoztak rajta és értékelni kell."

    Néztél már tőle hardver tesztet? Vagy a legutóbbi Monster Hunter Rise videóját (5 percből 2.5 percig a kölcsön kapott monitort ajnározza mindenféle fizetett hirdetés címke nélkül)? Esetleg nézted már végig egy Reflektor adását, ami telen van pontatlanságokkal, jól látszik, hogy egy sor játékot amiről véleménytformál nem is próbált és amiket "tesztelt" éppen csak kipróbálta (pl diablo 2 videón ez látszik is) vagy mással játszatta végig? De persze ami Playstation arra egy rossz szava sincs (bár ott is állt már bele 1-2 dologba, hogy miért nem Cory csinálja a következő részt vagy miért lesz egy fekete kiscsaj a GoW Ragnarökben, az már nem zavarja, hogy mit keres ott egy spartai), általában minden szép és jó, bár érdekes mód mintha ez az imádat akkor kezdődött volna amikor elvitte őt a Sony egy szép kis utazásra. A Ubisoft-ot is folyton sározza, na de mivel a Legion és talán a Valhalla teszteknél volt valami együtműködésük, akkor leesett az ála mind a két játéktól. Szóval ennyit az ő független, mérvadó objektív tesztjeiről, nincs ezzel semmi baj, így tud megélni belőle, de azért ne állítsuk már be a független játéktesztelés messiásának, vannak jó műsorai is (én pl ezért vagyok feliratkozva), vannak néha jó tesztek is nála (mondjuk ez egyre kevésbé), de sokszor marketing bullshitet nyomat vagy csak azért húz le játékokat mert rendesen ki sem próbálta, vagy mert nincs jóban a kiadóval.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák