Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz Biga123 #10555 üzenetére

    A "kötetpillanatkép visszaállítása" ezt sugalja. Plusz ugye elméletileg a nulláról, egy üres kötetről indulsz. Amit az első napon rámásoltál, az éjszaka 01:00-kor lementésre kerül, mint változás. Attól a pillanattól fogva bármelyik napra visszatekerhetem az időt.

    Természetesen vannak korlátai, hiszen van kapacitás limit (20%) ezért ha régóta használod, és sok változás történik, akkor előbb utóbb törlődnek a régebbi pillanatképek. Ekkor már elképzelhető adatvesztés, hogy a régóta nem változott mappák fájlok Pl. a 10 évvel ezelötti nyaralás képeit már bukod, mert "kirotálódott", de akkor sem teljes az adatvesztés, hiszen az újjabb fájlokat mappákat (Amikről esetleg nem készítettél biztonsági másolatot) még visszaállíthatod. Szóval ha van mentésed, nem lehet adatveszésed :K
    Viszont arra is van lehetőség, hogy egy másik (távoli)NAS-on tárold, ezeket a pillanatképeket,és akkor már valóban mint egy biztonsági mentés visszatölthetsz bármit ha megfelelően nagy kapacitást biztosítasz a másik NAS-on.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák