Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz kress #11206 üzenetére

    Csak akik ragaszkodtak a qbittorrenthez, azok futottak bele memória problémákba. Akinek elég a gyári letöltéskezelő, annak nincs semmi gondja. Nálam most 53 torrent fut seed-ben, a Donckerben (Container Station) csak egy pi-hole fut. Látszólag meg sem kottyan neki, mind CPU, mind RAM tekintetében bőven van tartaléka.
    Próbából elindítottam egy nagy fáj letöltését SMB megosztáson keresztül a helyi gépre(Látható a hálózati forgalom megugrása)
    Nem tudom mennyire erőforrásigényes a Docker-ben futtatandó alkalmazásod, de elötte csekkold le, van-e ARM-on futó kiadása, ami a TS233 prociján is elindul. Intellel felesleges összehasonlítani., mert álva hagyja, ugyanakkor ahogy írták is, Qnap-nak is vannak Inteles megoldásai. A TS233 inkább a DS223-al van pariban.

    Csak azért 2 nap az uptime, mert hétfőn újraindítja magát, hogy felcsatolja a rádugott USB eszközt. Elvégzi a heti mentést, majd lecsatolja a fájlrendszerét. Így a mentést tartalmazó meghajtó láthatatlanná válik, nem fér hozzá egy mezei zsaroló/támadás.
    Amúgy több mint egy éve folyamatosan áram alatt van, és teszi a dolgát. Persze egy fecske nem csinál nyarat, hibás példány bármelyik gyártónál előfordulhat.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák