Új hozzászólás Aktív témák

  • mano42

    aktív tag

    Látom egyre többen osztják a véleményemet miszerint az osmc fürgébb, stabilabb mint az openelec annak ellenére, hogy én még az alfával próbáltam az osmc-t. Én is ilyesmikkel szívtam openelec alatt, hogy akadozott bizonyos mkv ami még a régi 512 megás pi-n is jól ment raspbmc-vel. Akinek meg nem tetszik a felülete (nekem sem tetszik) az meg egyszerüen letölt rá egy másik skint, esetleg az alap confulence-l használja, 10 másodperc az egész. Nekem az alfa4-el sem volt problémám és most az rc-vel sincs.

    Az sem igaz, hogy az osmc nem támogatja a wirelesst, az talán igen, hogy nem minden adaptert támogat, én ilyesmivel póbáltam, és tökéletesen működik. Utólag, kész rendszerre szúrtam fel, az osmc configgal aktiváltam a wirelesst, ráálltam a ruterre, ennyi volt.

    Xbiant nem próbáltam, tehát nem tudom hasonlítani, minősíteni, egyszer ráveszem magam, de hát a kényelem nagy úr, ameddig az osmc stabilan megy halogatom a próbát.

    HDMI-cec -t pcről is meg lehet oldani, link, a linux alapból felismeri, windowshoz kellenek driverek hozzá, de mivel az adapter drágább mint a raspberry, sok értelmét nem látom. (nem értem ez miért nem alap funkció egy párszáz dolláros vidokártyánál legalább.)

    Kodit irányítani pcről a legegyszerübb , hogy böngészőbe beírod a raspberry ip-jét és betöltődik a kodi webadmin felülete. (ha kodiból engedélyezve van).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák