Új hozzászólás Aktív témák

  • bejmuller

    aktív tag

    Ez de jo:D :
    most lattam hogy van google translate, mostmar magyar nyelvhez is ;)
    gondoltam kiprobalom a bios frissiteses szoveget, hatha jobban fordit mint en:

    A Aa1 beépített BIOS helyreállítási rutin, amely lehetővé teszi a BIOS flash még akkor is, ha a rendszer nem indul többé. Ez csak sürgősségi esetben és érvénytelen a garancia, hogy használja mindenki a saját felelősségére használhatja.
    Kövesse minden lépését óvatosan!
    Először is formázni USB zsírral. {durva :DDD FAT=zsiiiir :)) }
    Töltse le a legfrissebb BIOS-t, és az mind FLASHIT.EXE és a BIOS-fájlt a gyökérkönyvtárban a botot. Átnevezés a BIOS fájlt ZG5IA32.FD, ez fontos. Ne távolítsa el az USB-stick.
    Kapcsolja ki a Aa1 győződjön meg róla, hogy mind az akkumulátor és az AC adapter van csatlakoztatva. Nyomja meg a Fn + Esc, ne nyomják meg, és nyomjuk meg a gombot a hatalom pedig a Aa1 be. Release Fn + Esc néhány másodperc múlva, a hatalom gomb lesz villog. Nyomja meg a POWER gomb egyszerre. A Aa1 most megkezdi a BIOS flash, ne szakítsa meg, hogy minden körülmények között. Egy idő után a hatalom Stop gomb villog, és a Aa1 majd újraindítás után röviddel. Várj türelmesen.
    A BIOS nem villant, és minden visszaáll az alapértelmezett beállításokat.
    Ha valamilyen okból Ön hibázott az eljárás során, és nem önmagában újraindíthatod várjon 5 percig, mielőtt le, csak azért, hogy biztonságos legyen, hogy nem is villog a BIOS.

    Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D

Új hozzászólás Aktív témák