Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    válasz Rage47 #4936 üzenetére

    Pedig az nem piskóta idő... :) Én másfél évnél hirtelen nem tippeltem volna többet, és már ezzel is lehet nagyon sokat mondtam.

    Urak, milyen módon tudnám a rezgés erősségét valamivel megnövelni, beállítani? "Anno" a 3GS és a 4S is szuperált, úgy rezegtek hogy kiszakadt a zsebem - némi túlzással, és az is lehet hogy az idő is szépít ezeken -, ezt pedig egyszerűen nem érzem. Próbáltam több rezgéstípust is, de nem igazán működnek.
    Én elég sokszor csak némítva használom (sőt, döntő többségben), ezért lenne fontos. Persze, a fényjelzést bekapcsoltam, és néha a szerencsén múlik hogy észre veszem, na de nem megyek egész nap lehajtott fejjel, így kissé zavar a dolog, és nem igazán találok beállítást ezzel kapcsolatban.

    Egyébként tényleg melegszik a telefon, de nem annyira vészes.

    Szerk.: whited, erdoke, kali... egyelőre más ismerős nevet nem találtam, de a ti nevetek rémlik, pláne kalié, aki mindig mindenhol segít és szakszerűen hozzá tud szólni mindenben. :R

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák