Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Én is gondban vagyok. Ősszel szeretnék új telefont. Legszívesebben maradnék iPhone-nál, de nincs kedvemre való. A jack hiányát még mindig nem sikerült feldolgoznom, a Face ID sem tetszik, az árakról nem is beszélve. Robotos készülékből vannak remek hardverek, de a rendszer az, ami egyszerűen nem gyere be.

    Az új, pletykált LCD-s iPhone-ra kíváncsi vagyok, de attól félek, hogy egy kiherélt valami lesz, legjobb esetben egy i8 hardverrel. Ugyanakkor a 3D touch állítólag nem lesz benne, amit én eskü szeretek, használom sok helyen. Mondjuk akár úgy is működhetnének ezek a "felugró" menük, mint droidon, ott sincs 3D touch. Ha valamit fejlesztenek a Face ID-n, akkor tuti, hogy a X megoldását kapná, a két új X-be pedig menne az második generációs cucc.

    Ha mégis ráveszem magam az Androidra, akkor OnePlus 6 vagy a majdani 6T lesz a nyerő, videók alapján a hardver első osztályú és a rendszer is elég pofás, van jack, ott az alert slider, mint iPhone-on, egyszerűbb, de villámgyors arcfelismerés, mégis van ujjlenyomat-olvasó (ezt szintén sérelmezem, hogy levették X-ről és marad is a trend), hatalmasat javult kamerában az elődeihez képest, ára is remek.

    Nem tudom mi lesz, 8+ sem kizárt még ...

    @ buvartacsko Én is hülyeségnek tartom, hogy pont a kamera üveg lenne problémás, 4s, 5s és 6s esetében sem volt soha problémám vele.

    [ Szerkesztve ]

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák