Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz madgie #2418 üzenetére

    ment 2.5 napot, a statisztika meg 24 órát vagy 4 napot mutat, így semmi értelme, hiszen nem lehet rendesen kiértékelni a kijelző üzemidőt, hiába is tettem volna be úgy.
    úgy kellene, mint kezeli az android is, akkor lenne értelme, hogy csak a tényleges maximum intervallumot mutatja.

    N.otorious; van az használva bőven, volt benne a 2.5 nap alatt 5 óra feletti safari lte és wifi böngészés, mellette legalább 2 óra egyéb kijelzős használat (amik a listán szerepelnek; e-mail, fotók, üzenetek...stb.), egy órányi telefonálás - egy része még annak is kijelzővel, mert számokkal kellett választani a menüben -, és még sorolhatnám.
    pont úgy megy éjszaka is, mint nappal, végig lte hálón, kikapcsolni akkor szoktam leginkább, ha olyan helyen vagyok, ahová nem vihetek be bekapcsolt telefont.

    ToniSoprano; lásd fent, majd ha az ios képes lesz a valósat kimutatni, nem csak a 24 órát és egy összeset - adott esetben 4 napot -, a tényleges használat - esetemben 2.5 nap - pedig közte van, mert így semmi értelme.
    mit lehetne leszűrni a 24 órás és a 4 napos kijelzős használat értékéből másoknak, ha általuk nem ismert, hogy a 2.5 napos készenlétben a 8 óra 30 perc tényleges használat mikor lehetett? semmit!
    majd ha az ios is megfelelő statisztikát készít...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák